For oss i Nyhamn er det lokale veldig viktig. Vi ønsker å bidra til vekst og utvikling i Saltenregionen og støtter derfor lokale engasjement vi mener bidrar til dette. Vi ønsker å være en aktiv støttespiller og ønsker håndfaste resultater i våre samarbeid.


 
FB_BGP+Varde.png

Bodø Golfpark + Vardesenteret

Som sponsor av Bodø Golfpark har vi et samarbeid som tilrettelegger for at Vardesenterets brukere kan komme seg ut og i aktivitet gjennom golf. Vardesenteret jobber for å gjøre hverdagen til kreftrammede bedre under og etter behandling, og vi har sett at golf er en aktivitet som mange av brukerne har stor glede av.

Sammen med Bodø Golfpark arrangerer vi årlig en aktivitetsdag hvor alle inntekter går direkte til Vardesenteret i Bodø. I 2018 samlet vi inn 185 000 kroner.

 

 
Bodø_Glimt.png

Bodø/glimt

Lokal utvikling er viktig for oss, og gjennom vårt samarbeid med Bodø/Glimt ønsker vi å legge til rette for at fotballspillere også utenfor Bodøs by-grenser får muligheten til å utvikle seg.

Vi mener også at spillerne er det viktigste kortet i Bodø/Glimt, derfor gikk vi i 2017 i front for å få pusset opp garderobene på Aspmyra. Se sak fra Glimt.no her.

 

 
ssk.gif

Steigen Sportsklubb

Som et selskap med sitt utsprang fra og hjerte for Steigen er det en selvfølge at vi skal bidra til at også Steigen har sitt eget fotballag. Vårt bidrag til SSK går til drakter og mulighet til å delta på bortekamper.

 

 
FLLlogo.png
 

Steigenskola - 9. klasse

I 2019 skal 9. klasse ved Steigenskola delta i First Lego League. Vi har hatt gleden av å bidra til at de kan reise til Bodø og delta.